logo

Aller eerste blog

Hoi Blogwereld,

Helemaal nieuw ben ik hier, wie ben ik? Kelly, 23 jaar en student verloskunde in Antwerpen,België.

In deze blog wil ik je mee nemen in het leven van een student verloskunde die hiervoor speciaal naar België is verhuisd vanuit het mooie Haarlem, Nederland.

Dit avontuur gaat zeker niet zonder slag of stoot maar dat wil niet zeggen dat het een negatieve ervaring is. Zeker niet. Antwerpen is prachtig, de studie is fantastisch en ik begin het Belgische bier steeds beter te waarderen!

In deze blog wil ik buiten mijn studie om ook wat kwijt over wat ik doe in het dagelijks leven, vertellen over mijn grote passie voor muziek en het bezoeken van concerten. Maar ook laten mee genieten van nieuwe ontdekkingen die ik doe in bijvoorbeeld Antwerpen of mooie andere steden!

Kijk er naar uit om jullie reacties te lezen, een volgende blog volgt snel!

Liefs, Kelly

Leave a comment