logo

1. First things first

Een nieuwe opleiding, een nieuw begin!

Voorheen schreef ik een blog over mijn ervaringen als Nederlandse student in Antwerpen, dat doe ik alweer 2 jaar met heel veel plezier.

Inmiddels ben ik gestart met een studie Journalistiek waarvoor ik ook de nodige dingen naar buiten moet uitbrengen zoals een blog, foto reportages en artikelen. Een tijdje ben ik aan het stuntelen geweest om een manier te vinden hoe ik dit goed kan combineren, ga ik 2 blogs onderhouden of toch overschakelen naar 1 website. Ik heb gekozen voor dat laatste, jullie kunnen nu alles van mij vinden onder www.kellyhogenboom.com waar ook al mijn oude blogberichten op zijn geplaatst.

In de loop van de tijd zal de website nog wel enig sinds gaan veranderen, ik heb namelijk totaal geen verstand van het bouwen van een website en de vormgeving hiervan dus wellicht dat het concept in de loop van de tijd ook nog wel gaat veranderen, ik ben benieuwd! Ik sta in ieder geval open voor alle tips en trucs rondom het bouwen van een heuze website!

Ik hoop dat jullie met lezen net zoveel plezier ervaren als ik doe met schrijven, dan moet het vast goed gaan komen.

Veel liefs Kelly

Leave a comment