logo

Happy New Home

In mijn vorige blog had ik het over de verhuizing die eraan zat te komen en tadaaa inmiddels zijn we verhuisd!

Met twee weekenden, veel ritjes tussen mijn oude en nieuwe huis, stressmomentjes, en de hulp van veel lieve vrienden is het allemaal gelukt om het nieuwe appartementje om te bouwen tot mijn eigen paleisje. En ik ben er super trots op.

Onder het mom van foto’s zeggen meer als woorden, zal ik hieronder enkele foto’s van mijn nieuwe stekkie plaatsen waar ik zeker voorlopig blijf wonen. Dat verhuizen heb ik nu toch wel weer even gezien voor een tijd!

Door het verhuizen moest ik school een tandje lager zetten en wilde ik nadat ik verhuisd was dan ook weer vol terug op pakken en een goede inhaalslag maken. Tot overmaat van ramp ben ik bijna zo’n 3 volle weken ziek geweest. Eerst een stomme maaginfectie waardoor ik zelfs terug naar Delft ben gegaan omdat ik dit niet zonder mijn paps en mams kon overwinnen, gevolgd door een heel hardnekkig griepje. Nu enkel nog wat verkouden maar dat mag de pret niet gaan drukken dit paasweekend. Studeren it is!

De komende twee weken is het hier paasvakantie, gevolgd door een week waarin ik 2 examens heb. Genoeg tijd dus om en die examens goed in mijn hoofd te stampen.
Ook heb ik me net ingeschreven in de sportschool hier in de buurt, ย daar ga ik lekker mee aan de slag. Super fijn om zulke dingen weer te gaan doen!

Dit keer niet zo’n gigantisch verhaal maar ik wens iedereen een fijn en mooi Paasweekend! Geniet van het zonnetje en de extra vrije dag ๐Ÿ™‚ Liefs Kelly

2016-03-07 14.05.28
Stukje van de woonkamer, super blij met mijn salontafel. Credits naar mijn tante uit het Oosten van het land die deze tafel daar heeft opgehaald! Thanks Maud ๐Ÿ™‚
img_1267
Dit is een Pika-plant, die hoef je geen water te geven. Fantastisch toch.
img_1257
Nog meer handige planten die niet zoveel aandacht willen! Een bak vol met cactussen.

img_1269

Ja, ook hier doen we aan de moestuintjes!
img_1265
En op een balkon horen plantjes.

Leave a comment