logo

Media hier, media daar.

In de laatste uurtjes van mijn nachtdienst een moment zonder patiënten op de wachtpost of artsen met vragen, eindelijk is het moment daar… tijd voor een nieuwe blog.

De tijd gaat snel en hoe gigantisch heb ik het naar me zin, niet normaal. Het is allemaal zo leuk dat ik gewoon even niet weet waar ik moet beginnen. Ik doe het simpel vertel eerst even over afgelopen herfstvakantie.

Ik was sinds 2 maanden eindelijk weer eens in Delft city. Gezellig op hotel bij paps en mams, genieten van het mooie herfstweer.
Hotel leven was het zeker deze week, alle dagen zaten vol met afspraken met mijn lieve vriendinnetjes die ik al véél te lang niet had gezien. Bioscoop hier, sushi daar, wijntje tussendoor kan gewoon allemaal! Maar ook een dagje met moeders naar Rotterdam en eindelijk de Markthal bezocht. Ja, dan vliegen die paar dagen vakantie zo voorbij.
Ik ben de eigenschap aan het ontwikkelen om overal waar ik naar toe ga wat enig sinds interessant kan zijn de fotocamera mee te nemen, zo deed ik dit ook toen ik naar de Markthal ging. Ik heb hier een stukje over geschreven en natuurlijk wat foto’s bij geplaatst. Als je benieuwd bent hier is de link naar de blog.

Die vakantie was echt super fijn, ondanks dat ik het enorm naar mijn zin heb in Antwerpen is het daar wel gigantisch druk. Zo zijn er op mijn werk een aantal mensen uitgevallen en daardoor een behoorlijk aantal diensten vrij gekomen, nu kan ik bijna nooit nee tegen iemand zeggen – ook niet tegen mijn baas – waardoor ik nu op 1 weekend na tm het einde van het jaar elk weekend op de wachtpost ben. Dikke moneys natuurlijk, fantastisch. Alleen geen sociaal leven of überhaupt een leven maar hey dat zijn details.

En dan school, ooh man waar moet ik beginnen. Gewoon maar waar ik nu mee bezig ben namelijk een project genaamd mediabad. Dit zijn 2 weken waarin alle lessen zijn geschorst en we in groepen  een thema gekregen hebben waarbinnen we een nieuwsfeit moeten volgen op alle mediakanalen denk aan de kranten, tv, radio, social media,  online media, Twitter, Instagram = ALLES. Vet veel werk, godzijdank zijn we met een grote groep.
Nu was onze groep zo ongelukkig om het thema Vrije tijd te krijgen. Probeer maar eens een nieuwsfeit hier binnen te volgen dat een week in het nieuws blijft.  Is toch moeilijker als je zou denken. A.s. maandag moeten wij hier een presentatie over geven waarna we vervolgens een nieuw thema krijgen en dat dan weer op vrijdag moeten presenteren. Stiekem best een beetje spannend want dit wordt niet alleen door docenten beoordeeld maar ook door iemand uit het werkveld, zo zit er bij onze presentatie iemand die voor VTM werkt en best wel groot is in haar werkveld. VTM  kan je vergelijken met het RTL4 van Nederland!

Dit project niet het enige wat we moeten doen, de verplichte literatuur moet doorwerkt worden voor komende toetsen, blogs moeten geschreven worden voor mediatechnieken, een filmopdracht wacht nog op ons en binnenkort moet er ook weer een interview worden ingeleverd. Niet te vergeten de verschrikking Frans. Oh, ik vind dit zo leuk om te doen maar ik kom echt uren te kort in een dag. Eigenlijk zijn het allemaal super leuke dingen om te doen maar is het gewoon allemaal een beetje chaotisch en jullie kennen me, daar kan ik gewoon niet zo goed tegen.

Overal in huis hangen dan nu ook gele notitie briefjes om een beetje orde in de chaos te creëren, of dit daadwerkelijk helpt is het tweede maar ach ik doe mijn best!
Over blogs gesproken, ik heb ook een concertreview geschreven over The Boxer Rebellion waar ik laatst ben geweest, check deze hier!

Zo, dit was een ieniminie update van de afgelopen periode. Het is weer tijd om terug te keren naar mijn werkzaamheden op de wachtpost.

Geniet van het weekend en tot de volgende blog!
Liefs Kelly

One thought on Media hier, media daar.

Leave a comment