logo

Maandagochtend

Mijn bed heerlijk zacht en lekker warm, een teen buiten het dekbed bevriest acuut dus snel terug onder de dekens. Toch blijft mijn wekker af gaan, dat ding vliegt ooit nog eens door de kamer. 

Laten we zeggen dat ik gewoon geen ochtend mens ben, zeker niet op een maandagochtend. Zeker niet na een vol weekend werken en al helemaal niet wanneer er een bagger drukke week op mij wacht.

Met de schrale hoop dat Sinterklaas mij vandaag niet vergeet weet ik de moed te verzamelen om het dekbed weg te doen en onder de douche te springen. Tijgertje die dat spattende water zeer indrukwekkend vind. Ondanks alles was het duidelijk dat hij toch niet van water houd nadat hij van de badrand valt en onder de volle straal van de douche belandt. Oké, dat was ronduit hilarisch en maakte deze maandagochtend toch iets beter.

Wat staat er deze week op de planning?
Voornamelijk school, alle docenten hebben besloten dat ze in de laatste 3 weken wel 1000 deadlines kunnen geven dus vervelen is geen optie.
Je wilt vast weten wat voor spectaculaire dingen ik ga doen deze week, daarom speciaal voor jou een overzicht:
– Inhalen van een project, de hele week alle kranten volgen = veeel werk = niet zo leuk.
– Een telefonisch interview –> opnemen in de radiostudio = spannend!
– Het tweede radioprogramma opnemen = leuk!
– Op pad voor een nieuw blog item en het maken van bijpassende foto’s = super leuk!
– Economie paper maken en presenteren = saai
– Engels mondeling examen = geen idee wat ik hiervan moet vinden.
En verder natuurlijk braaf de lessen bij wonen, in de uurtjes die over zijn frans studeren, het komend weekend mag ik weer aan de slag op de huisartsenpost en ik mag ik super veel op Joe passen deze week.

Zo, dan ga ik nu weer braaf aan het werk. Inmiddels in de les radio waar ik met een chill muziekje op de achtergrond nieuwsberichten moet leren schrijven voor op de radio, ook best leuk!

Tot de volgende,
Liefs Kelly

Leave a comment