logo

Escape Authentic Lifestyle

Pop-up stores, ze komen en gaan in Antwerpen. Maar nu is er een die anders is als andere. Escape Authentic Lifestyle is een super leuk winkeltje vol met schatten uit Zuid Afrika. 

De eigenaren hebben zelf in Kaapstad gewoond en zijn op deze manier met alle mooie pure producten in aanraking gekomen. Na in de horeca gewerkt te hebben besloten zij de overstap te maken naar de retail en begonnen met de winkel. Afgelopen zomer hebben zij in Knokke voor het eerst een pop-up store gehad en zijn nu voor de feestelijke december maand in Antwerpen neergestreken.

De winkel is volgepakt met een enorme diversiteit aan producten. Ik denk dat vrijwel iedereen hier iets kan vinden waar je warm van wordt. Of het nu een kookboek, een warm kleed of sieraden zijn, het is er zeker te vinden. Een echte lifestyle winkel.
Puur en eerlijke producten voor een goede en redelijke prijs.

Ik heb geprobeerd de sfeer in de winkel vast te leggen, maar er is zo verschrikkelijk veel moois te zien. De enige manier om hieraan recht te doen is eigenlijk toch eens binnen lopen.
De winkel is deze maand nog te vinden op de Sint-Antoniusstraat 1, 2000 Antwerpen.
En zijn 7 dagen in de week open van 10:00 – 18:00u.


Voor een opdracht van school heb ik een heel kort interview met de eigenaar gehad over waarom zij met een pop-up store naar Antwerpen zijn gekomen. Interviewen is elke keer toch lastiger als van te voren bedacht. De afweging tussen vragen stellen, interactie en doorvragen is lastiger als je zou denken. Maaar, ik heb een dikke voldoende gehaald!

Als je nieuwsgierig bent, het fragment is hier te beluisteren!

2 thoughts on Escape Authentic Lifestyle

Leave a comment