logo

De laatste week

Morgen start dan eindelijk de week waar ik en vele klasgenoten met mij reikhalzend naar hebben uit gekeken. De laatste lesweek en dan… vakantie!

Toch wordt die laatste lesweek niet zo’n feestelijke week zoals vroeger op de middelbare school waar je in de lessen film mocht kijken, de juf helpen opruimen of mocht knutselen. Wij mogen morgen een examen doen in geschreven media, een filmopdracht inleveren, frans mondeling examen doen (oh dear), 2 papers inleveren (die nog geschreven moeten worden) en de deadline nadert voor de blogs die voor school geschreven moeten worden. Daar moet ik ook nog even wat mee gaan doen want mijn persoonlijke blogs tellen helaas niet mee. Oeps, best nog wel weer aardig wat bedenk ik me nu.

Dit weekend was voor het eerst in lange tijd een weekend zonder diensten op de huisartsenpost. Ik had van allerlei plannen gemaakt om te gaan doen. Voornamelijk aan school werken, sociaal leven staat nog altijd eventjes uit. Van al die plannen is vrij weinig terecht gekomen. Wel heb ik de sportschool eindelijk weer van binnen gezien, ik ben weer up-to-date met mijn serie en heb ik vooral keihard niks gedaan. Super fijn, alleen zo zonde van de tijd bedenk ik nu.

Komende week zal hopelijk lekker snel gaan, ik heb zin in de vakantie! Komend weekend mag ik nog op de huisartsenpost aan de slag maaarr 2e kerstdag vertrek ik mooi naar Nederland. Kadootjes uitpakken, lekker eten en toch nog even die kerstsfeer met elkaar beleven. Wat staat er bij jullie op de planning? Spectaculaire plannen voor het kerstdiner of lekker relaxed?

Na alle feestjes en sociale dingen die op de planning staan zal ik toch ook weer terug aan de slag moeten met school want januari is de BLOK maand, jawel de examens komen eraan. Gelukkig heb ik een super relaxed examenrooster waardoor ik ook nog even vakantie kan vieren en niet met het kerstdiner met studieboeken op mijn schoot moet zitten.

Waar ik ook enorm naar uit kijk is aan de slag gaan met de fotocamera. In Nederland wacht een hele leuke fotolens op mij waarmee ik weer meer foto’s kan gaan leren maken. Dus doe ik hier nu meteen even een kleine oproep: Als je ooit model hebt willen staan, hier is de kans om door een (nog niet zo professionele) fotograaf op de foto gezet te worden! Het gaat mij vooral om portretten die ik wil leren maken, iets wat je alleen leert door veel te doen! Ik vind alles leuk om vast te leggen wil je alleen/met je vriend(in)/vrienden of gezin, stuur me een berichtje en dan kijken we even of we een afspraak kunnen plannen!

Ik wens iedereen alvast hele fijne kerstdagen en voor de gene die niet weten wat ze in de kerstvakantie moeten doen… komende week zullen er nog 2 blogs verschijnen met leuke uitjes! Hou de facebook pagina in de gaten en mis geen blog!

Heel veel liefs,
Kelly

Leave a comment