logo

De allerlaatste blog van 2016

Uitslapen was iets dat al heel lang op mijn lijstje stond en man, ik heb het de afgelopen ook goed ingehaald. Heerlijk om vakantie te hebben zonder verplichtingen, stress en een te strakke planning. De enige planning die ik momenteel heb, is een sociale agenda dus dat is zo rot nog niet!

2e kerstdag ben ik uit mijn nachtdienst door paps met de auto in Antwerpen opgehaald, alle studieboeken, mijn halve kledingkast, alle schoenen en uiteraard Tijgertje mochten weer mee. Last minute nog snel de kerst kadootjes ingepakt, her en der nog wat dingen opgehaald en dan was het moment daar. De vakantie kan dan eindelijk echt van start gaan.
Na wat hapjes die fungeerde als ontbijt/lunch en 15u’tje was het misschien dan toch wel slim om even een uurtje te gaan slapen voordat we met elkaar zouden gaan dineren en de kadootjes uit pakken. Dat slapen was niet echt een succes, ruim over mijn slaap heen en met veel te veel dingen te vertellen was slapen op dat moment maar achterhaald.

De kerstkadootjes waren bij iedereen geslaagd en we zijn allemaal super hard verwend. Wat ik moet gaan doen is wel duidelijk: Koken!
Ik heb een prachtige keukenmachine waar je werkelijk ALLES mee kan maken gekregen, hij maakt zichzelf nog net niet schoon. Dit apparaat stond al verschrikkelijk lang op mijn wensenlijstje en nu heb ik hem, woehoeeee.
Daarbij heb ik ook nog super veel kookboeken gekregen als het nu nog fout gaat.. oei.
Met 2 boeken in het bijzonder ben ik super blij, namelijk het boek ‘Superfoods’ van Jamie Oliver en ‘On the go’ van Rens Kroes. Beide gericht op een ”healthy lifestyle” en maken gebruik van naar mijn mening een andere manier van koken. Bewuster koken, gebruik van andere soorten voedingsstoffen, vernieuwende combinaties en toch lekker! Het kerstdiner van 2017 neem ik dan ook voor mijn rekening, de mogelijkheid om je te kunnen inschrijven volgt binnenkort 😉

 

De komende twee weken ben ik nog in Delft, hard studeren voor de examens en leuke dingen doen met vrienden. Heerlijk om gewoon iedereen weer makkelijk te kunnen opzoeken of even langs te gaan savonds, dat mis ik soms best in Antwerpen maar kan ik nu mooi gaan inhalen!

Vanavond staat er een leuk feestje op het programma in het Paard van Troje, een superhelden feest jaja! Ik moet de innerlijke Catwoman in mij nog even oproepen voor 12 uur vannacht maar dit zal zeker goed komen.

Ik wens jullie allemaal een fijne en gezellige avond toe en het beste voor 2017! En ook in het nieuwe jaar gaan we gewoon door met bloggen.
Tot in het nieuwe jaar,

Veel liefs,
Kelly en Tijgertje!

Foto 21-12-16 11 03 58.jpg

 

Leave a comment