logo

Droom

Na een tijdje even afwezig geweest te zijn, zijn we weer back & ready for action!

Morgen begint na de kerstvakantie en examenperiode het tweede semester van mijn studie. Klinkt misschien gek, maar ik heb er toch weer gigantisch veel zin in, niet normaal.

Vrije dagen zijn fijn, het hebben van weinig verplichtingen ook maar ik heb niet de discipline om op mijn vrije dag een wekker te zetten en op mijn heerlijke bed te verlaten met het gevolg dat mijn ritme verschuift naar alles behalve handig. Een luxe problemen zal ik het maar noemen.

Komende periode staan er weer nieuwe richtingen van journalistiek op mijn schoolrooster lessen over T.V en online media bijvoorbeeld. Maar ook krijg ik geschiedenis en Nederlands, vooral naar geschiedenis ben ik erg nieuwsgierig. Dit vond ik vroeger altijd een super tof vak.

Een voordeel van dit semester is dat ik 2 vrije dagen heb per week, dit kwam perfect uit want ik kreeg het aanbod om op een andere huisartsenpraktijk dan waar ik normaal wel eens invalwerk doe, een zwangerschapsverlof over te nemen. Hier mag ik elke vrijdag 2 maanden lang lekker aan de slag. Daarbij zijn mijn nachtdiensten op de huisartsenwachtpost omgeruild voor dagdiensten, super fijn want dit valt veel beter te combineren met school.

Verder moet ik nog even vertellen dat ik super blij ben, waarschijnlijk denk je ” waar mee dan?”. Nou, dat zal ik vertellen. Zoals jullie waarschijnlijk wel weten heb ik een enorme passie voor muziek en het bijwonen van concerten. Ondanks dat je hier compleet op leegloopt zijn dit voor mij de meest fijne momenten.

Ik kan zo enorm genieten van een band die al zijn emotie en passie in de nummers probeert te krijgen, daar krijg ik zoveel energie van en laad ik volledig van op.
De komende periode staan er bij mij ook heel veel concerten op de planning, ineens bedachten al mijn favoriete artiesten een tour in Europa te gaan doen in dezelfde maand. Aangezien ik geen staatsloterij heb gewonnen moeten er keuzes gemaakt worden maar zo ben ik 2 weken geleden naar José Gonzales geweest, bekend van het nummer heartbeats. Maar mag ik ook nog gaan genieten van The XX in Brussel en The Kooks in Tilburg. Wat een rot leven he. Maar toch was mijn muzikale droom nog niet helemaal compleet..

Het krijgen van een kaartje voor  het concert van John freaking Mayer zou hier wel aan kunnen bijdragen. Hij is mijn grootste muzikale held, tevens ook meest knappe man en fantastische gitarist. Ik heb de opnames van het concert ‘Live in L.A.’ al wel 100x gezien en elke keer raakt het mij enorm.
Twee jaar geleden ben ik naar een concert van hem geweest, maar kwam toen enig sinds teleurgesteld terug. Mijn grootste held zag ik toen voor de eerste keer maar het album waarmee hij toen op tour was, was niet mijn favoriete album en dus waren de verwachtingen waarschijnlijk iets te hoog.

Toen er duidelijk werd dat hij weer zou gaan touren deed mijn hart al een sprongetje, jeetje wat zou ik hier weer graag bij willen zijn. Toen er bekend werd gemaakt dat hij met het John Mayer Trio zou gaan touren sprongen de tranen in mijn ogen en had ik een paar minuten van complete hysterie in mijn hoofd. Koste wat kost, ik moet hierbij zijn. Al moet ik voor de deur gaan liggen, ik moet er bij zijn.

Afgelopen vrijdag was het meest stressvolle moment ooit, de kaartverkoop zou starten. Vrienden van mij zaten met telefoon in de trein, op het werk met heel veel computers net als mij op telefoon en laptop klaar om in de digitale wachtrij te stappen om een kaartje te bemachtigen. En toen was het daar, 10 uur. Ready Set Go….. chaos. Een indruk wat er in mijn hoofd afspeelde:

‘ Waarom zag ik nou dat stomme wachtbalkje niet veranderen… waarom gebeurd er nu niets…. ohnee het zal toch niet, nee ik moet er echt bij zijn, ticketmaster.. gun mij dit geluk, alsjeblieft. ‘

Al smekend keek ik naar mijn beeldscherm en gaf ik langzaam de hoop op een kaartje al op. Maar toen, ik kreeg bericht:’ Kell, waar wil je zitten? Ik kan een kaartje kiezen!’ Volledig hysterisch gilde ik tegen mijn telefoon ” MAAAKT NIET UIT, DOE MAAR IETS, ALS IK ER MAAR BIJ BEN.’  En ja hoor, het is gelukt. Mijn leven is compleet, ik mag de show gaan bijwonen waar ik al jaren van droom. Ik ga naar John Mayer!

john-mayer-vaguely-teases-title-of-new-single-01
foto komt van www.johnmayer.com

Tot de volgende blog!
Liefs Kelly

 

2 thoughts on Droom

Leave a comment