logo

Kaffenini

Een van mijn favoriete plekjes om te ontsnappen aan de drukte van de stad ligt om de hoek, ik heb het over de koffiebar Kaffenini. 

Deze koffiebar is het zusje van de grote Barnini ook gelegen in Antwerpen en is de perfecte plek om rond struinende toeristen of enthousiaste shoppers te spotten. De bar is gelegen op een klein pleintje midden in het winkeldistrict.

Het toffe aan deze plek vind ik dat er een hele fijne relaxte ontspannen sfeer heerst, in de zomer word het plein omgetoverd tot groot terras inclusief strandstoeltjes en een mooi grastapijtje.

De lunchkaart bestaat uit een grote variëteit heerlijke bagels, koffies en andere lekkere maar wellicht tikkeltje vreemde drankjes zoals warme melk met witte chocolade en marshmellows… genieten is gegarandeerd.

Buiten het feit dat de gerechten heel lekker zijn, ben je hier als student met een beperkter budget ook perfect op je plaats. Voor een rijk gevulde bagel betaal je tussen de  4,00 – 6,00 euro. Zeker de moeite waard om eens langs te gaan dus.

Voor meer info als openingstijden en de menukaart: hier is de link! 🙂

foto-12-02-17-23-07-22

Leave a comment