logo

Make-up issues

Vorige week deed ik weer eens een rondje door de kruidvat, rustig rond snuffelen en opzoek naar leuke nieuwe producten. Heel vaak zijn het producten waarvan ik in de winkel denk ” suuuper handig” maar het vervolgens thuis in mijn kast zet en nooit meer gebruik. Alleen in dit rondje kruidvat kwam ik iets gigantisch handigs tegen en wil dit zeker aanraden! 

Het gaat over het meest handige flesje wat ik in tijden heb ontdekt namelijk: ” Nivea onder de douche – make-up remover”.
Ik zal maar eerlijk zijn en opbiechten dat ik avonds nooit zin heb om mijn make-up te verwijderen, ik wil dan gewoon tandenpoetsen, douchen en hop mijn bedje in. Nu is douchen en make-up een niet al te beste match en kom ik na de douche er altijd uit als een lelijke pandabeer en kan ik alsnog met vette olie producten of make-up doekjes waar mijn gezicht altijd super droog van word gaan poetsen, verre van ideaal.

Maar toen, (en nu moet je er zo’n spannend ”heaven” muziekje onder bedenken..) kwam ik dus dat beruchte flesje tegen. Make-up remover voor onder de douche, ik dacht dat kan nooit wat zijn. Maar het tegenovergestelde bleek waar!

Je doet een heel klein beetje op je handen en poetst zacht je gezicht en je spoelt het vervolgens af. Het prikt of bijt niet en voelt super zacht.
Na de douche is je gezicht poedelzacht en het belangrijkste, de make-up is foetsie en kost nagenoeg geen extra tijd en het is ook zeker niet duur. Een dikke aanrader dus!
Er zijn 2 soorten te koop van dit fantastische poetsmiddeltje, een voor de gevoelige huid, die heb ik uitgetest en een voor de normale huid.

Dus ladies, vanaf nu geen pandabeer momenten meer!

Liefs Kelly

Foto van: http://www.beauty-treasures.be/2016/08/nivea-make-up-remover-onder-de-douche.html

2 thoughts on Make-up issues

Leave a comment