logo

Kijk eens verder

Dagelijks kom ik met een behoorlijk aantal mensen in aanraking, maar ken ik deze mensen eigenlijk wel goed? Neem ik genoegen met de kennis die ik nu van hen heb waardoor het functioneren prima verloopt of haal ik er meer uit als ik de mensen om mij heen waarvan ik nog niet zoveel weet een beetje beter leer kennen?

Dit vraagstuk kwam in mij naar boven toen ik laatst met iemand een gesprek had over mijn werk op de huisartsenwachtpost. Nadat we tijdje hadden gekletst bleek die persoon in dezelfde periode in Haarlem gewoond te hebben als ik. We gingen naar dezelfde kroegen en uitgaansgelegenheden, hoe groot is die kans nu precies.

Dit heeft mij doen besluiten eens goed om mij heen te gaan kijken en mensen met wie ik vaak contact heb of nieuwsgierig naar ben geworden eens wat interessante vragen te stellen om te zien of ik ze beter ga leren kennen of misschien wel  achter verrassende verhalen kom.

Het lijkt mij interessant om te horen hoe mensen op de plek zijn gekomen waar zij nu zijn. Een werkplek bijvoorbeeld. Heeft die persoon daar dingen voor moeten laten, zouden zij dit anders willen doen als ze het over mochten doen en waarom.

In mijn komende blogs zal je dus af en toe eens een mini interview aantreffen van een persoon met een tof verhaal, niet veel voorkomend beroep of en andere eigenschap waarvan ik vind dat het leuk is om eens iets meer van te komen te weten.

Wil jij graag je verhaal doen of je heb je een beroep waar je genoeg over kunt vertellen stuur mij dan zeker een berichtje!

Liefs Kelly

Leave a comment