logo

Ice Ice Baby!

Op een regenachtige dag zoals vandaag kijken we allemaal uit naar de dagen waarop de zon volop schijnt en straalt. Stel je voor; je ligt aan het zwembad, strak blauwe lucht, fijn muziekje op de achtergrond, een paar knappe mannen die je af en toe eens insmeren met zonnebrand..  Dan heb je toch een goede dag, maar 1 ding ontbreekt. Je favoriete drankje! 

Voor de tropische dagen en de snakkende behoefte aan je favoriete drankje heeft de supermarktketen Aldi nu een oplossing voor bedacht. Wellicht heb je het mee gekregen de afgelopen dagen, het was nogal een ding in de social media maar de Aldi had namelijk als `special´ eenmalig Gin-tonic ijs in huis. En als Gin-tonic liefhebber moest ik dit natuurlijk uitgeprobeerd hebben.

DSC_0086-1

 

De ijsjes zitten per 4 in een doos en koste 1,99 euro en bevatten een alcoholpercentage van 4.5% dus na 4 ijsjes kan je wel een gezellig feestje vieren. De verpakking deed mij denken aan de cola ijsjes die ik vroeger als kind had, kartonnen puntje met daarin een ijsje dat je omhoog moet drukken. Iedereen wel bekend denk ik zo.

Dan het ijsje, ik ben zelf een echte Gin-tonic liefhebber dus kon niet wachten om te proeven. Maar helaas het viel mij enig sinds tegen. Het waterijsje was zeker niet vies, maar had een zeer sterke en zelfs een beetje scherpe smaak. De Gin-tonic haalde ik er zeker uit maar ook een lichte citroen-achtige smaak, ik kon dit niet heel goed plaatsen.

 

De ijsjes waren zeker de moeite waard om eens te proberen, voor 2 euro heb je toch eens heel iets anders als dat bekende raketje inclusief een shot alcohol. Om nu te zeggen dat dit mijn favoriete ijs gaat worden.. nee maar voor af en toe is dit best leuk. Plus dat het erg leuk trakteren is als je bijvoorbeeld een barbecue hebt met vrienden.

Het was de bedoeling dat de Aldi deze ijsjes als eenmalige aanbieding in de schappen zou hebben maar er gaan geruchten dat de winkelketen deze ijsjes voortaan standaard in de winkel  verkrijgbaar heeft gedurende het hoogseizoen, goed nieuws dus!
Binnenkort volgt ook de review van de prosseco-peach ijsjes, ik ben benieuwd!

Leave a comment