logo

Girltrouble: make-up

Vrouwen die uren voor de spiegel staan, een aparte kast nodig hebben voor hun make-up en er altijd fantastisch uitzien. Regelmatig kom ik online filmpjes tegen van vrouwen, (soms ook mannen) die met 4 verschillende stiften en poeders fantastisch kunnen `contouren´. Vol ongeloof kan ik naar deze filmpjes kijken als ik zie hoe ze te werk gaan, fascinerend echt waar. Maar ik, ik heb al moeite met een lippenstift.

Nog nooit ben ik een held geweest in het aanbrengen van make-up. Een eyeliner en mascara behoren tot mijn basics en sinds een jaar ben ik ook de trotse eigenaar van een wenkbrauwpotlood. Destijds liep ik met een vriendin lekker rond te dwalen een grote parfumerie toen er werd gevraagd of ik interesse had in een wenkbrauw workshop. Ik ben zo iemand die je in een winkel alles wijs kunt maken en zeker op het gebied van make-up dus ik stemde volmondig ja en niet veel later liep ik de winkel uit met een veel te duur potloodje om mijn wenkbrauwen te `shapen´.

Verder gebruik ik als ik wil uitpakken een oogschaduw van L’Oréal waarbij in het doosje is aangegeven hoe je een `smokey eye´ kunt creëren. Fantastisch want zo gaat het in ieder geval nooit mis. En verder kom je in mijn make-up variant deluxe nog een lichte poeder tegen, voor dat `egale´ effect en een blush voor een gezonde kleur op de wangen. Het lijkt er nu hopelijk niet op alsof ik er verstand van heb, dat is namelijk absoluut niet het geval.

Afbeeldingsresultaten voor labello pearl shineNu ik mijn make-up lade zo´n beetje heb besproken mist er nog 1 onderdeel en dat is lippenstift. Ik gebruik meestal een Labello en dan de `pearl shine´, ideaal is deze omdat er een licht roze gloed in zit waardoor het lijkt alsof je er moeite voor hebt gedaan maar dit stiekem helemaal niet het geval is. Van dat soort producten hou ik!

Toch is het soms leuk om eens is nieuws te proberen en vaak kies ik dan eens een nieuwe lippenstift uit. Meestal gebruik ik een lippenstift van L’Oréal die 24u blijft zitten. In werkelijkheid bleef deze er soms wel 3 dagen op zitten en moest ik deze met een tandenborstel van mijn lippen af poetsen, maar zoals je inmiddels wel doorhebt was die lippenstift ideaal voor mij omdat ik er nauwelijks iets aan moest doen. Helaas heeft L’Oréal de verpakking veranderd en kan ik deze lippenstift niet meer terug vinden en dat deed mij overstappen naar en andere lippenstift van Maybelline waar letterlijk op de verpakking `24h stay´ op staat.

 


Volverwachting heb ik de afgelopen dagen deze lippenstift uitgeprobeerd maar ben er helaas niet zo positief over. De 24 haalt hij bij lange na niet, wel blijft hij zeker 3 uur zitten en dat is toch al een behoorlijke tijd voor een lippenstift. Wat ik wel goed vind aan deze lippenstift is dat mijn lippen er heel erg droog van werden zoals bij de lippenstift van L’Oréal soms wel het geval was. Ook was deze lippenstift iets goedkoper als de gene die ik gewend ben dus al bij al, kan het er prima mee door alleen geen 24u.

 

 

 

 

foto labello: http://www.choosebeauty.nl/labello-pearl-shine-stick/

2 thoughts on Girltrouble: make-up

Leave a comment