logo

Sugo Rotterdam

Een tijdje terug was het weer eens tijd voor een dagje shoppen, terrasjes pakken en genadeloos roddelen met een van mijn beste vriendinnetjes. Dit keer in de stad die ons beide wel bekend is namelijk Rotterdam. 

Van dat shoppen krijg je best trek én dorst. Mijn vriendin wist een leuke tent op de Coolsingel, maar onderweg daar naar toe kwamen wij SUGO tegen. Het uitnodigende terras zag er simpelweg te gezellig uit en de geur die uit de winkel kwam zorgde voor een onweerstaanbare drang om daar iets lekkers uit te zoeken en vervolgens mensen te bekijken op het terras.

Zo gezegd zo gedaan, eerst stonden wij al kwijlend tien minuten naar de toonbank te staren voordat wij een keuze konden maken. Ik ging voor de pizza bolognese en mijn vriendin voor de pizza kip pesto. De bestelling werd met drankjes bij de toonbank doorgegeven en wij konden vervolgens een plaatjes uitzoeken op het fijne terras. En niet veel later krijgen wij de pizza’s opgediend, smullen geblazen!

 

Ik noem de pizza’s wel pizza’s maar het is meer een combinatie van een pizza versus een foccacia, zo’n luchtig brood met kruiden en allerlei lekkers erop. Ideaal voor een lichte lunch of als je meer stukjes uitzoekt voor een super gevarieerd avondmaaltje. De pizza stukjes zijn ook goed geprijsd, vanaf €2,80 heb je al een stuk met de basic’s maar als je voor een stuk gaat met wat luxere toppings ben je gemiddeld rond de €3,40 kwijt.

De pizza’s roken heerlijk en zagen er ook prachtig uit, je eet ze gewoon met je handen en sharing is caring! Ze zijn voorgesneden waardoor je super makkelijk met je vrienden alle smaakjes kunt uitproberen!

Fijn detail aan SUGO is dat zij enkel met biologische producten werken, het deeg word met veel liefde gemaakt en ondergaat regelmatig een kwaliteitscontrole door een van de meesterbakkers die SUGO hebben opgezet. En zelfs het vlees dat op de pizza’s ligt komt helemaal uit Italie om zo de kwaliteit hoog te houden. Super mooi als er zoveel aandacht word besteed aan de producten.

Verder heeft SUGO een super toffe en industriële look, helemaal van nu. En is de ligging perfect. Niet te ver van de winkels af, maar ver genoeg om even rustig bij te komen van de drukte en het bruisende centrum. Ik vind dit zeker een hotspot! Ga dat zien 😉

Je kunt SUGO onder andere in Rotterdam vinden op de Aert van Nesstraat 20, te Rotterdam en ze zijn elke dag open vanaf 10:30u.

Leave a comment