logo

Nieuwe energie, nieuw begin!

Bloed, zweet en tranen heeft het gekost maar bij een nieuwe start hoort natuurlijk ook een nieuwe website. En het moment is daar, hij is af! Heel fijn gevoel om al iets van mijn ”to-do lijstje terwijl ik nog niet aan het werk ben” te kunnen afstrepen. 

En dat werk, nu een kleine twee weken thuis aan het hobbyen met van alles en nog wat. Geen idee hoe maar de dagen vullen zich vanzelf en de tijd vliegt voorbij, toch ben ik er wel achter dat (met al het respect) het huisvrouwen leven niks voor mij is. Ik word er ronduit chagrijnig van als ik zie hoe snel het huis al weer een bende is nadat je de hele dag bezig bent geweest met schoonmaken en opruimen.  En net wanneer was 1 klaar is, kom je er achter dat wasmand 2 alweer proppie vol zit en uitkijkt naar een wilde rit in de wasmachine.Heerlijk dat als je op je werk bent, je hier gewoon niks van mee krijgt. Geloof me, ik zie in daadwerkelijk alles voordelen van werken en wat mij betreft kan ik niet snel genoeg ergens beginnen.

Toch is het ook wel goed dat ik nog even geen leuke baan gevonden heb. Nu heb ik de tijd om zaken zoals mijn website op te knappen en gewoon eens lekker een dagje series kijken. Verstand een tijdje op 0 en gewoon even leven, klinkt vast weer heerlijk zweverig. Toch ben ik me in de uurtjes dat ik het huishouden grandioos zat ben (en dat zijn er genoeg) wel aan het oriƫnteren waar ik nu precies zou willen werken en wat ik dan zou willen doen. De medische sector terug in of toch een baan in de communicatie of een mix hiervan. Er zijn zoveel mogelijkheden en zo enorm veel vacatures dat je dagen lang op het internet kunt zwerven zonder dezelfde vacature tegen te komen. Een goed teken dat er zoveel vacatures vrij zijn momenteel maar daadoor is de keuze wel een stuk lastiger!

Maar zolang ik het nog niet zeker weet kijk ik rustig rond. Maar stel nu dat je denkt; ” hey Kelly! Ik heb toevallig laatst ergens iets gezien” dan hoor ik dat natuurlijk meer dan graag!

Ik hoop dat jullie mijn nieuwe website net zo tof vinden als ik!
Veel liefs, Kelly

Leave a comment