logo

Tijd voor een update

Het voordeel van regelmatig bloggen is dat je niet diep hoeft te graven naar onderwerpen die je graag zou willen bespreken, de woorden rollen vanzelf uit je vingers en vinden hun weg naar een verhaal. Het nadeel van lang niet bloggen is dat je van alles wilt schrijven maar geen flauw idee hebt waar je nu eigenlijk mee wilt beginnen. En dat laatste, ja dat laatste is nu van toepassing. 

Laat ik maar met het aller belangrijkste beginnen. Het gaat namelijk ontzettend goed met me! Zo, dat is eruit. Klaar! Haha, nee zo makkelijk kom ik er waarschijnlijk niet vanaf dit keer. Terwijl ik dit schrijf bedenk ik hoe ik ga verklaren dat het zo goed gaat met me gaat dus ik neem je in vogelvlucht heel even mee in de afgelopen 2 weken.

Prachtige bloemen kado gekregen!

Laat ik dan ook maar weer beginnen met een van de belangrijkste dingen:ik heb namelijk een baan gevonden! Het heeft niet lang geduurd en zodra ik de vacature zag dacht ik ” daar wil ik gaan werken!” en gelukkig was de werkgever net zo enthousiast want aanstaande maandag mag ik gaan beginnen op mijn nieuwe werk bij KPN EEN! Met een werkplek naast de Erasmusbrug in Rotterdam kan het aan het uitzicht in ieder geval niet liggen. Maandag begin ik met een training van 3 weken, ik ben super benieuwd hoe dit eruit gaat zien.

Met de start van een nieuwe baan, komt er ook een einde aan het werken bij de andere baan. Vanavond ben ik voor het laatst aan het werken op de huisartsenwachtpost. Mixed feelings geeft dit, het is een enge stap om zo’n stabiele baan te stoppen. Geen shift was hier hetzelfde en de afwisseling van elke shift met andere artsen werken was een uitdaging. En dan heb ik het nog niet eens over de enorme diversiteit aan patiënten die je tegen komt. Van super beleefde mensen tot de meest asociale figuren, ze zijn hier allemaal geweest.  Ik heb daar enorm veel geleerd, gelachen en meegeleefd. Precies dat stukje van dit werk, dat ga ik missen!

Maar ook het leven in Antwerpen loopt steeds meer op zijn beloop nu ik ook niet meer voor mijn werk in deze fijne stad moet zijn. Mijn heerlijke appartement midden in de stad is nagenoeg leeg en staat weer in de verhuur. Stukje bij beetje worden alle kleine hoofdstukjes afgesloten en nieuwe geopend. Oh, wat ben ik in een heerlijke filosofische bui. 

In de tussentijd ben ik ook nog altijd bezig met de fotografie, komende weekenden staan er allerlei leuken opdrachten op de planning waaronder een newborn shoot en een doopsel! Ik ben enorm vereerd dat mensen willen dat ik hen op zulke belangrijke momenten op de foto zet en dat ik de kans krijg om mijzelf op deze vlakken nog te ontwikkelen.

En ohja! Voor ik het vergeet, afgelopen week heb ik tussen alle afspraken door ook nog even mijn eerste tattoo laten zetten! Samen met mijn vriend zijn we als twee bazen naar Den Haag gegaan voor ons perfecte plakplaatje en wat zijn we er blij mee. Maar daarover komt later meer.


En dit alles binnen twee weken tijd, time flies zeggen ze dan. Als ik terug kijk op de afgelopen weken klopt dit zeker. Spannend, zoveel veranderingen op zo’n korte termijn maar er zit weer een positieve flow in mijn leven en daar geniet ik enorm van. Voor nu laat ik het hier even bij, maar ik mijn best weer doen voor 1 blog per week!

Tot snel lieve lezers.
Veel Liefs Kelly

2 thoughts on Tijd voor een update

  1. Was weer een leuk stukkie kelly. Super fijn dat je in zo’n positieve flow zit. Ik zeg vast houden. Voor maandag heel veel plezier in je nieuwe baan.

Leave a comment