logo

Wanddecoratie

Sinterklaas is het land weer uit, kerst staat al om de hoek te loeren en ik? Ik zit in ons prachtige huis tussen de verhuisdozen en potten verf. En dat geeft helemaal niets, het is het dubbel en dwars waard. In een van mijn vorige blogs kon je lezen dat wij de sleutel kregen op 1 december en sinds dien is er een hoop gebeurd.

De afgelopen twee weken zijn wij in de weekenden keihard aan de slag gegaan om ons huis om te toveren naar het huis waar wij ons echt thuis kunnen gaan voelen. Veel nieuwe meubels en muren in mooie kleuren verder begint het huis echt vorm te krijgen. Langzaam word het huis een thuis waar wij zoveel behoefte aan hadden.

Wat wij nog niet hadden was een mooie foto van ons samen ergens aan de muur. Een canvas vonden wij niet in onze inrichting passen. Dus ging ik opzoek naar iets ‘anders’, iets moderners?
Al snel kwam ik uit bij Saal Digitaal. Een bedrijf met online afdruk diensten met een mega breed assortiment. Al snel vond ik iets dat bij onze inrichting past namelijk een foto afgedrukt op acrylglas.

Als hobbyfotograaf vind ik het belangrijk om een foto tot zijn recht te laten komen. Als ik een shoot heb gedaan lever ik de foto’s in hoogst mogelijke kwaliteit af bij de klant. Hoe zonde zou het zijn als een drukker de kwaliteit niet net zo hoog kan leveren waardoor de foto minder mooi wordt. In samenwerking met Saal Digitaal mocht ik een wanddecoratie testen. Ik ben kritisch, ik wil dat mijn foto kraakhelder word afgedrukt want alleen dan stuur ik mijn klanten naar een drukker. Ik wil 100% zeker zijn dat de afdruk goed is.

Deze diashow vereist JavaScript.

Het bestellen bij Saal Digitaal verliep super soepel. Saal Digitaal heeft een software programma dat je kunt downloaden. Het programma werkt goed, je kunt in het programma werkelijk van alles uit testen en proberen, net zolang totdat je de helemaal tevreden bent met het ontwerp. Ook voor mensen die geen verstand hebben van computers en/of grafische bewerking is dit programma goed te hanteren en voor iedereen toegankelijk. Na het ontwerpen is het heel eenvoudig om de bestelling te plaatsen en te betalen.

Ik kreeg na mijn bestelling direct een bevestiging van bestelling. Enkele dagen lag mijn bestelling al op de deurmat. De afdruk zat goed ingepakt in karton, plastic en folie. De wanddecoratie kwam onbeschadigd bij mij aan. Naast de wanddecoratie is er ook een ophangsysteem meegeleverd, ideaal!

 

Van de afdruk op acrylglas ben ik enorm onder de indruk. Het lijkt alsof de foto enig sinds 3D is door de diepte van het glas. De super strakke afwerking van de foto maakt mij een heel blij meisje. De foto is perfect afgedrukt. Afdrukken op acrylglas vind ikzelf nog wel enig sinds aan de prijs. Maar als je ziet wat je er voor krijgt durf ik dit niet in twijfel te trekken, het is het dubbel en dwars waard. Leuk detail: doordat er een laag glas voor zit verkleurd de afdruk niet. Je kunt er dus jaren van genieten!

Ik ben erg tevreden met het de afdruk van Saal Digitaal en wil hun diensten dan ook zeker aan jullie aanraden. Neem snel een kijkje bijĀ Saal Digitaal.

Liefs Kelly

Leave a comment