logo

Fotografie

Begin 2017 ontdekte ik mijn passie voor fotografie, tijdens de opleiding journalistiek kreeg ik lessen fotografie en kon ik niet meer om dit vak heen. Om hiervoor te oefenen ging ik met de oude spiegelreflexcamera van mijn moeder aan de slag en al snel kwam ik erachter dat ik het wel heel erg leuk vond om te doen. Na hard werken had ik dan eindelijk de camera waarmee ik fijne foto’s kan maken en mijn creativiteit volledig mee los kon laten gaan.

Wat ik zo leuk vind aan fotografie is het contact met de modellen. Veel of weinig ervaring, super fotogeniek of totaal niet, verlegen of spontaan mensen. Iedereen is anders en iedereen heeft zijn of haar kracht, en precies dat vind ik heerlijk om op een foto proberen vast te leggen. Een foto waar je jezelf op herkent alleen op je mooist!

Voordat ik journalistiek ging studeren heb ik 3 jaar verloskunde gestudeerd, mede hierdoor ben ik het belang van fotografie gaan in zien. Speciale gelegenheden vragen om een goede foto zodat de mooie en emotionele herinneringen blijven leven. Fotografie omtrent de zwangerschap, bevalling en pasgeborene vind ik dan ook heel leuk om te doen. Mocht je hier meer informatie over willen, stuur mij dan een berichtje via het onderstaande contactformulier.

Naast zwangerschap, bevalling en pasgeborene fotografie kan je mij ook benaderen voor lifestyle shoots, verlovingssessie, trouwrapportage of portretfotografie. Heb je een ander tof idee, laat mij dit dan weten. Ik denk graag met je mee en geef eerlijk aan of ik de juiste persoon voor jou ben. Als dit niet het geval is, zoek ik graag uit wie je verder kan helpen.

Voor meer informatie, vragen en een vrijblijvende offerte stuur mij een berichtje en ik laat je zo snel mogelijk iets weten! Hopelijk tot snel.

Veel liefs Kelly