logo

Lifestyle shoot

Iedereen heeft zijn eigen verhaal, ik vind het prachtig om in dit verhaal te duiken en te ontdekken wat jullie zo bijzonder maakt en hier bijpassende foto’s bij te maken. Gaat het nu om een prille liefde, bruiloft of een jubileum, waar liefde en gezelligheid is zijn mooie foto’s te maken. Is de shoot naar aanleiding van een speciale gelegenheid zoals een zwangerschapsaankondiging of verloving? dan houden we hier tijdens de shoot rekening mee en verwerken we dat thema in de foto’s.

Met dit verhaal in mijn hoofd maak ik foto’s waarbij jullie jezelf kunnen zijn, relaxed en ontspannen en vooral niet te geposeerd. Ik zal aanwijzingen geven tijdens de shoot maar enkel als de foto daarom vraagt. De shoot is heel flexibel, het kan bij iemand thuis zijn, dan neem ik studiomateriaal mee maar ook buiten. Een mooi bos of park, aan het strand. Er is van alles mogelijk.

Vooraf de shoot heb ik graag persoonlijk contact met jullie via Facetime, Skype of  onder het genot van een kopje koffie. We kunnen zo een plan maken waar de foto’s gemaakt gaan worden, welke stijl de shoot moet gaan krijgen en de vergoeding.

Kledingwissels zijn tijdens een shoot zijn mogelijk, voor een basis shoot is er tijd voor 1 kledingwissel voorzien. Mochten jullie meer wissels willen geef dit dan vooraf aan, zo kan hiervoor tijd gereserveerd worden en het in de prijs worden meegenomen.

Na de shoot zal ik de foto’s uitzoeken en plaats ik deze in een online gesloten galerij. Uit deze galerij kunnen jullie 10 foto’s selecteren. Jullie selectie bewerk ik, als jullie wensen hebben betreffende de nabewerking kunnen jullie dat altijd aangeven. De foto’s bewerk ik in Lightroom en Photoshop.  Zodra de betaling in orde is stuur ik de foto’s hoogst mogelijke kwaliteit naar jullie via We Transfer. Als jullie meer foto’s willen, is dit tegen meerprijs.

Ik zal de foto’s met en zonder watermerkje sturen, de foto’s zonder watermerk lenen zich perfect voor een afdruk op bijvoorbeeld canvas. Voor publicatie van de foto’s op Instagram en Facebook vraag ik jullie de foto’s te gebruiken met watermerk en/of naamsvermelding.

Een lifestyle shoot is te boeken vanaf €150,- .
Heb je interesse in een familie shoot? Stuur dan zeker even een bericht en dan kijken we wat er mogelijk is.