logo

New born fotografie

De eerste weken van een pasgeborene zijn heel knuffelig, slaperig en vooral heel schattig. Maar in deze weken veranderen ze ook het snelste en daarom extra leuk om eens uitgebreid op de foto te zetten. Zijn er al grote broers of zussen dan is het super leuk om hen erbij te betrekken en met elkaar lieve foto’s te maken.

Als de pasgeborene nog erg klein is (minder als 2 weken oud) is het aan te raden de shoot thuis te doen. Ik zal studiomateriaal mee brengen met de nodige accessoires zodat we rustig foto’s kunnen maken, zo’n kleintje is ten slotte niet te sturen dus trek ik hier graag ruim de tijd voor uit.

Er kunnen ook lifestyle foto’s gemaakt worden, foto’s van jullie die de baby in bad doen of naar bed brengen of mee spelen op het grote bed. Kortom de dagelijkse dingen die jullie met elkaar beleven.

Is de nieuwste aanwinst in de familie nu al wat ouder, dan is de shoot makkelijker naar buiten te verplaatsen als jullie dat wensen. De kleine is dan al iets minder vatbaar voor temperatuurwisselingen.

Vooraf de shoot heb ik graag persoonlijk contact met jullie via Facetime, Skype of  onder het genot van een kopje koffie. We kunnen zo een plan maken waar de foto’s gemaakt gaan worden, welke stijl de shoot moet gaan krijgen en de vergoeding.

Na de shoot zal ik de foto’s uitzoeken en plaats ik deze in een online gesloten galerij. Uit deze galerij kunnen jullie 10 foto’s selecteren. Jullie selectie bewerk ik, als jullie wensen hebben betreffende de nabewerking kunnen jullie dat altijd aangeven. De foto’s bewerk ik in Lightroom en Photoshop.  Zodra de betaling in orde is stuur ik de foto’s hoogst mogelijke kwaliteit naar jullie via We Transfer. Als jullie meer foto’s willen, is dit tegen meerprijs.

Ik zal de foto’s met en zonder watermerkje sturen, de foto’s zonder watermerk lenen zich perfect voor een afdruk op bijvoorbeeld canvas. Voor publicatie van de foto’s op Instagram, Facebook en overige plaatsen vraag ik jullie de foto’s te gebruiken met watermerk en/of naamsvermelding.

Een newborn of lifestyle shoot is te boeken vanaf €125,- .
Heb je interesse in een shoot? Stuur dan zeker even een bericht en dan kijken we wat er mogelijk is.