logo

Welkom!

Welkom op mijn website.

Er valt hier genoeg te bekijken en lezen dus schenk zeker nog maar een kopje thee of koffie in. In mijn blogs neem ik je mee in de dagelijkse dingen; fijne recepten, leuke plekjes om te bezoeken, obstakels of juist nieuwe overwinningen die ik tegenkom in mijn leven. Noem het maar of ik schrijf erover. Maar waarom? Toen ik in Antwerpen studeerde vond ik het vervelend om keer op keer maar hetzelfde verhaal te moeten oprakelen als ik weer eens in Nederland op viste was. Door het opschrijven van mijn dagelijkse belevingen kon ik iedereen goed op de hoogte houden.

Inmiddels is het schrijven van een blog zoveel meer geworden als een communicatiemiddel naar familie en vrienden. Schrijven is mijn uitlaatklep geworden. Mijn soms chaotische gedachten vinden hun weg op het digitale papier en helpen mij nieuwe openingen te zien, onderwerpen te kunnen afsluiten en verwerken. Klinkt goed he?

Naast de blogs vind je op deze website ook mijn portfolio. Sinds kort ben ik bezig met fotografie. Ik vind het heerlijk om de wereld door de lens van mijn camera te bekijken. Foto’s waar emotie in te vinden is of een bijzonder moment kan worden vast gelegd zijn de foto’s waar ik het voor doe.

Heb je vragen over mij, blogs of fotografie? Stuur mij dan via het onderstaande formulier een berichtje!

Veel liefs Kelly