logo

Zwangerschaps fotografie

Een proces van 9 maanden, een klein nieuw mensje komt jullie familie versterken. Maar nu zijn jullie nog samen of misschien al met grote broers en zussen. Een unieke periode die zeker de moeite waard is om vast te laten leggen.

Ik zal aanwijzingen geven tijdens de shoot maar enkel als de foto daarom vraagt. De shoot is heel flexibel en is erg mooi om buiten te doen; een bos, park, of strand lenen zich hier perfect voor. Maar thuis in lingerie of lifestyle fotografie is ook zeker mogelijk.

Vooraf de shoot heb ik graag persoonlijk contact met jullie via Facetime, Skype of  onder het genot van een kopje koffie. We kunnen zo een plan maken waar de foto’s gemaakt gaan worden, welke stijl de shoot moet gaan krijgen en de vergoeding.

Kledingwissels zijn tijdens een shoot zijn mogelijk, voor een basis shoot is er tijd voor 1 kledingwissel voorzien. Mochten jullie meer wissels willen geef dit dan vooraf aan, zo kan hiervoor tijd gereserveerd worden en het in de prijs worden meegenomen.

Na de shoot zal ik de foto’s uitzoeken en plaats ik deze in een online gesloten galerij. Uit deze galerij kunnen jullie 10 foto’s selecteren. Jullie selectie bewerk ik, als jullie wensen hebben betreffende de nabewerking kunnen jullie dat altijd aangeven. De foto’s bewerk ik in Lightroom en Photoshop.  Zodra de betaling in orde is stuur ik de foto’s hoogst mogelijke kwaliteit naar jullie via We Transfer. Als jullie meer foto’s willen, is dit tegen meerprijs.

Ik zal de foto’s met en zonder watermerkje sturen, de foto’s zonder watermerk lenen zich perfect voor een afdruk op bijvoorbeeld canvas. Voor publicatie van de foto’s op Instagram, Facebook en overige plaatsen vraag ik jullie de foto’s te gebruiken met watermerk en/of naamsvermelding.

Een zwangerschaps shoot is te boeken vanaf €100,- .
Heb je interesse in een zwangerschaps shoot? Stuur dan zeker even een bericht en dan kijken we wat er mogelijk is.